Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει την εύρεση εργασίας στο αντικείμενο σας. Με τις περισσότερες συνεργασίες στην Ευρώπη, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι αν υπάρχει θέση για εσάς, θα βρεθεί! Στέλνοντας το βιογραφικό σας σε εμάς είναι σαν να το έχετε στείλει σε δεκάδες νοσοκομεία, επιχειρήσεις και φορείς. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό δίκτυο συνεργατών σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία κ.ά.

Αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε αμοιβόμενη εκμάθηση γλώσσας για εσάς και την οικογένειά σας. Επίσκεψη στη χώρα και στο χώρο εργασίας, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, κάλυψη εξόδων μετακόμισης είναι μερικές από τις παροχές που μπορούν να συνδεθούν με τη νέα σας θέση εργασίας.

Επίσης για ορισμένες θέσεις εργασίας είναι δυνατή η εκμάθηση της γλώσσας online μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Τέλος, είναι δυνατή η αναζήτηση θέσεων εργασίας part – time, κάποιες μέρες την εβδομάδα ή το μήνα, ώστε να συμπληρώνετε το εισόδημά σας, δίχως να χρειαστεί να εγκαταλείψετε την Ελλάδα ή για να μπορέσετε έχοντας ως βάση την Αγγλία, να αναζητήσετε τη θέση ειδικότητας, το μεταπτυχιακό που σας ενδιαφέρει ή απλά να γνωρίσετε τη χώρα!

Για να ενημερωθείτε για θέσεις εργασίας στο αντικείμενό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@medpower.gr. Για την τακτοποίηση της εγγραφής σας στον αντίστοιχο Ιατρικό Σύλλογο μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε εμείς καθώς και να μεταφράσουμε – επικυρώσουμε τα έγγραφά μας ώστε να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν αποδεκτά χωρίς καθυστερήσεις και περιττά έξοδα.

 

Close Menu